Szerintem nincs ezzel semmi baj. Azért láthatjuk, hogy mire egy részvény értéke és az ára összhangba kerül, addig meg kell járnia mind a két oldalt. Jelenleg én is úgy gondolom, hogy ilyen eredményekhez képest nagyon, nagyon alulértékelt a papír, de ez szerintem a többi speka papír miatt van. Inkább spekulálnak már likvidebb papírokon az emberek, minthogy egy fundamentálisan jó cégbe tegyék a pénzt. Ez után lesz egy túlértékelés, amikor mindenki rohamozni fogja a papírt.. :) Aztán majd beáll egy szép stabil emelkedő trendre. (szerintem)
Eszem nekem is megáll....viccesen alulértékelt már a wallis. Ilyen eredményekre ilyen elemzői várakozásra és ilyen akvi hírre csak ennyit mentünk fel....mondjuk ennek sok oka van...komolyabb forgalomnál a napizók nem tudnák így visszaönteni. De előbb-utóbb megjön az is.
:-))) Nem azért mondom, mintha azt gondolnám, hogy nem tudod... :-) Csak “burkoltan” arra akartam “célozgatni”, hogy a Tesla az autóiparon belül is külön fogalom. Nagyon hasznosak a bepakolgatott cikkek, közösségi szolgáltatás, csak ha ilyenek is belekeverednek, akkor még véletlenül azt hiszi valaki, hogy bármilyen összefüggés felfedezhető a topik tárgyát képező céggel... :-(
AutoWallis Nyrt+topic