P/E és EPS alapon alul van árazva, úgyhogy a sok drága rv mellett kiváló opció lehet a jövőben. most kiszállnak a 100 körül felült és 117-en beragadt emberek, aztán megyünk tovább.
Ebben jelen állás szerint egyértelműen jóval nagyobb felértékelődési potenciál van, mint a Telekomban, tehát érdemes pl abból ebbe átsùlyozni. Ahogy az állampapír kamatokat is érdemes részvényekbe pakolni.
A Telekom 2022 őszén 300 Ft volt, pedig pontosan látszott, hogy a szabad Cashflow ugrani Dog a következő években. Nagyon sokszor nincs racionális magyarázat arrA, hogy éppen miért kerülnek vagy éppen tépnek egy részvényt
Akkor van dagonyázás, ha nincs érdeklődés. Ha tolonganak a vevők, akkor ugrik az árfolyam. Ilyen itt nem nagyon van (eufémizmus). Én most már kezdek szkeptikusabbá válni. Ha tényleg annyira alul vagyunk értékelve, miközben a cég elképesztő eredmények felé vágtat, akkor hogy lehet az, hogy nem jönnek a papírjára a profi befektetők tömegei? Én ugyan már annak is örülök, hogy a 113 és 117 közötti pilinckától eljutottunk 130-ra, de nem látom a sodró lendületet, nem látom a tömeges rohamot a papírért. Enélkül pedig valóban inkább a dagonya és a pilincka várható továbbra is, attól félek.
Azt érzem,hogy29.-ére le fogják nyomni 125-126-ra ,.majd a jó eredmények hatására visszajön 130 köré és ott fog dagonyázni megint.Kis forgalmú papír kevés pénzel könnyen manipulálható.Folyamatosan ez töténik.
Szerintem meg kéne hogy érkezzen pár 20 misi ami masszívabban átlökné ezen a szinten. Most vagyunk ugye ott ahol 2021 novemberében lefordult, ez most is egy ellenállásként szolgál. Ezt látványosan át kellene lépni, hogy meg legyen erősítve a felfelé irányuló trend. Jó lenne ha ez ma-holnap megtörténne és a jövőheti jelentés inkább már a forgalmat hozná csak meg végbemenjen a kisbefektetők egy részének cseréje azokról akik még a 90/100-125/135 szintek közötti nyerőt kívánták megfogni és azok között akik már a fundamentumok beárazódására spekulálnak.
Manci néni is felpörgethetné a forgalmat , ráférne az árfolyamra , a don zsonszt is megrázná a vételei , ha beindulnának a mama vételei 270 -nél kidobom a portfoliómból a Walliskát
AutoWallis Nyrt+topic