Nem szokásom károgni, de kezdek belefáradni ebbe a papírba. Az a legnagyobb rejtély számomra, hogy hogy tudták beültetni ebbe a részvénybe az intézményi befektetőket is több milliárdos tőkével.
Sajnos megint itt vannak a piaci áron eladók. Beszari alakok,lehet,hogy 105-110 közt vették és most minimális haszonnal megszabadulnak tőle.Ettől tartottam,hogy 120-nál megjelennek az eladók.Jó lenne itt megállni,mert aholnapi nap is problémás lesz,ha ma sokat megy még le.
A mai napot még ki kell bírni esés nélkül,aztán holnap emelkedni fog,de nem hiszem,hogy sokat!Talán 125.ig elmehet. A többi azon múlik,hogy lesz-e hisztérikus vevői oldal vagy sem.
Még mindig hihetetlennek tartom, hogy egy évi 400 milliárdos árbevételű, 20 mrd + EBITDÁ-t termelő cég kapitalizációja 40-50 mrd Ft legyen. Ez nonszensz. 2 év alatt kitermeli saját magát, azaz 50% az implikált hozama. Ez irracionális és indokolatlan felár.
szerintem meg had építsen csak itt egy jó kis támaszt 120Ft-on, hogy onnan ne a 130 legyen majd a cél, hanem a 160Ft. nem szeretem az expozást, mert annak mindig utána nyönyörgés a vége akár hónapokig. legyen lépcsőzetes emelkedés.
AutoWallis Nyrt+topic