"Mindezeknek köszönhetően az AutoWallis egy részvényre jutó nyeresége 85 százalékkal 17 forintra ugrott." Kérném szépen osztalékban, mert az enyém IS mint részvényes. Köszönöm!
Számomra csalódás az eredmény és úgy látom másoknak is,ezért nincs vevő. Lehet,hogy nem fogjuk elérni az elmúlt napok/82 millió/ forgalmát. Pedig az baj,mert akkor elkezdik ész nélkül eladni.
A mai nap sem úgy alakul ahogy kellene! Jönnek majd a piaci áron eladók és képtelen lesz emelkedni.Mindenki menekülni akar,aki 117-en jegyezte. Még sok idő kell,hogy tiszteségesen/150-170/ emelkedjen.
Ez a 120 TA alapján egy elég meghatározó szint, felette kellene maradnia, aztán szerintem hamarosan megérkezhet 132-135 közé, ott egy ideig pihen majd. Legalábbis én így látom.
Nem számít a P/E most, ez a 120-as szint durva lesz...aki 117-nél jegyzett sok sok milliót, azok lehet 120 felett szórják mint a bolond, hogy szabaduljanak...akiket "átvert" a bankjuk, hogy ez mekkora tuti befektetés...aztán leesett 8X forintra :) Szerintem annak el kell fogynia...aztán meglátjuk merre
AutoWallis Nyrt+topic