ez már elég közel van. valszeg minket se kerül el: https://www.portfolio.hu/global/20230219/huszeves-melypontra-zuhant-az-autoeladasok-szama-delnyugati-szomszedunkban-597884
A cikkíró benézte. :D Szerintem nem befektetési alap volt, 102 forinton hirtelen megjelent nagy mennyiségű eladás és vétel. Simán lehet hogy egy magánbefektető csak átrakta TBSZ-re a meglévő papírjait.
Teljesen igazad van! Pont ezért is szoktam kiszaladni olaszokhoz egy kicsit töltődni :) Mivel ott nincs beléjük nevelve ez a fityeszes gyűlölet és az állandó szabadságharc a világgal.....Vezírünk itt már mindent elintézett és folyamatosan mossa a hívők agyát, a közmédián keresztül a mi pénzünkből :(
Ezért is szálltam innen ki régebben, mivel amilyen patkány ez a cég kb. annyira tartom patkánynak az itt található sunyi kis görényeket.... Tisztelet természetesen a kivételeknek! Csak a mínusz semmi vélemény... remélem kielégültek a perverz beteges hajlamok ismét! A helyedben be is zárnám ezt a topikot...az embernek csak elmegy a kedve....
Sosem értettem ezeket a mínuszokat. Nem tettem állítást, nem mondtam, hogy le vagy fel, egy egyszerű tényt közöltem, ami a tegnapi és mai forgalmat tartalmazza :)
AutoWallis Nyrt+topic