Privát banki ügyfélséghez annyi kell, hogy legyen nettó 500e Ft-nál nagyobb jövedelmed, ami a banki folyószámládra érkezik. TÖbb ezer OTP-s privát banki ügyfél lehet.
Egyebkent a jegyzesi aktivitas akkor lenne nagyobb,ha pl 130ft-140ft kozott lenne az arfolyam.Most 120ft korul barki vehet es a jegyzesi atlag sem lesz ennel sokkal alacsonyabb.Tuljegyzesnel meg 122ft a plafon.
én privát banki ügyfél vagyok, nem értesítettek. annyi, hogy online intézhető, tehát nincs is értelme bemennem a bankba. az is igaz, hogy lehet, látja a jóember, hogy van nekem jópár darab és nem akar többet rámtukmálni.
szerintem az OTP-nél többezek privát banki ügyfél van. A saleseken múlik, mennyire tudnak mozgósítani. Régen sorba kellett állni, most ez sincs, akinek van számlája, kattint aztán kész.Szerintem inkább 500-1000 között van a szám. Lesz pár bálna, de a java 10-20K körül lesz szerintem.
számlát megnyitottam, jöhet a jegyzés! Kérdeztem az ügyintézőt, hogy van-e érdeklődés. Azt mondta, áh, eddig semmi....majd hozzá tette, hogy de ő a kollégáival jegyez majd. A lakossági része simán ugorható, meglátjuk, izgalmas lesz.
Sziasztok nekem a tegnapelőtti portfóliós on-line tájékoztató nagyon meggyőző volt. Komolyak a tervek és nagyon profi a management. Nem kétséges számomra merre megy a cég és merre kell mennie a papírnak. de hát ez a magyar tőzsde, ne legyenek illúzióink.... jó kereskedést!
Szia. Jó reggelt Feel. Tegnap sok minden nem történt. Az egész BET egy "agyhalott" állapotban volt. Várom neked bejön e a számításod a nagy felmenetellel..:).
Ma nem irtad be a zarot :-) remelem nem azert mert zold lett. Tegnap olyan lelkesen jelezted a 118ft-ot :-) igaz a napi atlag felette volt.Nem igazan akar ez beszakadni egyelore.Csak nehogy tuljegyzes legyen az intezmenyiek reszerol.Aztan jegyzes utan szepen felhuzzak,hogy az ev vegen szepen zoldben legyen a befektetesuk.Jo lesz a bonus a brokiknak :-)
Voltam ma számlát nyitni az OTP-nél. Elküldtek, hogy nem tudok, értékpapír számlát nyitni, mert rossz a rendszer....Így nem lesz könnyű jegyezni. Holnap újra megpróbáljuk.
Én nem a máról beszélek, hanem az elkövetkezendő 5 évről. A németek sem a Li akksik mellé tették le a voksuk. Jönni fog egy új energia forrás, csak idő kérdése. plug power, ballard, fuelcell, ezeket is érdemes nézni, mert jó indikátor papírok.
AutoWallis Nyrt+topic