nekem van egy olyan érzésem hogy nem véletlenül nyomtattak most hirtelen ennyi papirt...... valami okuk biztos volt .. milyen akvi jöhet még ami nagyot üt??
Mondjuk ez kb atombomba hatást érne az wallis árfoyamban.....De azért ez a hir mégsem arról szól, hogy a Jaguár mellett majd Teslát is forgalmaznának Magyarországon is.
Akkor csokkenne,ha nem hoznanak be semmit es elszornak a befolyt penzt.Viszont itt felvasarlasokra hasznaljak vagy uj kereskedesek,szervizek epitesere.Aranyosan novekszik az ertek is sot,ha elnyernek uj nagyker jogokat lasd Opel az jelentosen noveli a nyereseget.
Azt is vedd figyelembe, hogy pont ebben a helyzetben azok az erősek, akiknek pénzük van, vagy akiknek mások pénzt adnak extra módon megerősödhetnek. Most van itt a felvásárlások ideje, így nekem kerek most ez a sztori
az, hogy fél európa autógyártása lassan leáll, az nem jó hír. Nyilván ez rásegít arra, hogy most van egy roham, illetve közel sem mindegy, melyik gyárak állnak le. SSanYong vagy mi a bánat a nevük, a gyára csődben van, de megmentették, ez jó hír az AW-nek, mert ez a márka benne van a portfolioban. Szóval a környezet lehetne ideálisabb, de akkor lehet, az ár is magasabb lenne.
eladás, visszajegyzés játék. Ha jól tudom, T+2 nap elszámolás van, ha most megteszed, szerdáig még tudsz jegyezni. 1 hét a jegyzési idő, de 3 nap a kötelező jegyzési idő, azaz ha 3 nap alatt megvan a kívánt mennyiség, sőt túljegyzés van, akár le is állíthatják a jegyzést!! MINDENKI KAP, aki a 3 nap jegyez. túljegyzésnél szintén ha jól tudom független attól, mennyit kértél, kártyaleosztás van, azaz egy része 1-db-al többet kap, mint a többeiek, de gyakorlatilag ugyanannyit.
AutoWallis Nyrt+topic