Reptere is lehet jelentkezni teruleti vezetónek vagy takarítasi csoportvezetőnek, de aki csak takarítani szeret, az takaritóként is megtalálhatja számítását.
Holnap reggel 10-ig nem vagyok. A vételeimet leveszem 230 környékére. Ott lesz egy nagyobbacska vételi erő, ha valaki nagyon adni szeretne!!! 10 után újra gondolom, ha addig nem kapom meg. Szép estét!!!!
Én mashogy kozelítem meg mint a tobbiek, én alulertékelt részvényt veszek, ez pedig az.Aztán beleulok és várok mint a piton a zsákmányra.Arra gondolunk amiket írtál amúgy, azt hogy ki es mi nyomja le, nem tudom.Majd a tobbiek talán irnak valamit...jo fundás dolgot nehéz lent tartani, mert sokba kerul.Én mindig alacsonyan veszek eltérően csülök urtól és a bif-es kollegátol aki magasra várja...vagyis szeretné hogy a tobbiek magasan vegyék.Van hogy pofátlanul alaxsonyra állok, tettem ezt a pensumnál pl....mire megjottem a presszóbol jopárszor meglepodtem hogy megkaptam.Amugy pár hete itt is pofatlanul alacsony volt 215/217en is kaptam.A tobbiek a neo szuper eredményére is várakoznak, ami helyes is, mert az várhato.
Akko fórum