Szia! Nyugi, nem lesz 50 Ft! Sőt annak a duplája sem! Mert annyiért annyira fog érdekelni, hogy velem is kell egyeztetniük. Gondolj csak bele. 1 millió rv 50 misiért? 160 misi a cég 5%-a?
Respekt! Nagyon meglepődnék ha nyitott fülekre találna, mivel pont a cég vezetése teszi ezt vagy azok akik a cég "mögött" állnak. Ezért a kutyát sem fogja érdekelni, szerintem ha 50 forintra megy le a részvényük az sem érdekli őket, majd tesznek bele pár kimosott milliárdot és felrántják ha akarják. Köszönöm, hogy megírtad. Ha így folytatódik inkább a médiában kell ezeket megszellőztetni, gyanús, hogy körbe mennek a "stand by" állapotok. Óriási körbe mosás/játék van.
3 oldal lett. Én jogot tanultam, meg logosztikai szakmérnökim van. Látom én is, bár gondolom nem olyan részletekben mint te. Majd 2. körben összerakjuk amink van. Ha nem élnek a korrekció lehtőségével, utána a levélben jelzett adatokkal kapcsolatban nem nagyon tudnak vitatkozni.
Elsőnek sztem nagyon korrekt. Ha semmitmondó, a szokásos közgyűlésen elhangzó bullshit lesz a válasz, akkor már akár konkrét számokról is írhatunk nekik. A doktorim egy nagy része statisztikai számításokkal foglalkozott anno, itt olyan mintázatok ismétlodnek napról napra az árfolyamlenyomás során, hogy csak pislogok. Teljesen egyértelműen bizonyítható a szándékos árfolyam-manipuláció. Márpedig ilyen hosszan ekkora volumennel ezt csak a tulaj tudja játszani.
Sziasztok! Megírtam! Kérdéskörök: Részvény érték, vállalati stratégia anomáliái, Részvényesi értékteremtést miben látják, mivel az árfolyam csökken, osztalékpolitika nincs, srv nincs. Mit terveznek? Kereskedési könyv anomáliái, monitoring van -e, lehetséges okok, mit terveznek ezügyben? Mivel tudnák a kisbefektetőket a részvény tartására bírni, új befektetőknek vonzóvá tenni? Részvényesi könyv a 320.000-es tétel és ominózus kereskedési nap függvényében, esetlehes piacbefolyásolás gyanúja. Részvény célár és a valóság közti különbség lehetséges okai. Utánaolvastam. Első körben megy név nélkül, előzetes közzététel nélkül. Visszaélhetnek vele, adattartalmi hibák is lehetnek bent a legnagyobb gondosság ellenére. Ha kellenek adatok megadom az adatkezelés tisztázását követően. Engedélyt kérek, hogy hozzájárulnak e a válasz közzétételéhez a fórumban, mert sokakat érdekel. A levelet a befektetési kapcsolattartónak küldöm január első munkanapján (addig like, ha mást is érdekelnek a válaszok, lássák többünket érdekel) ha még aktuális lesz. Amiben nem kompetens egyes kérdésekben továbbítható más részére is. Egyéb kérdések esetleg? Ezt küldhetitek az email címre, vagy ide, ha rövid.
Akko fórum