Igaz, jól mondod, de én egy spekuláns vagyok, spekulálok, a funda és a várhato rekord miatt tudom hogy jó helyen vagyok.Vesziteni nem veszithetek, de azért szép lenne ha a spekuláciomból vmi bejonne.Akkor vennék 10 litert az áfonyábol, sajnos megint elfogyott.Jol írtad, itt rekordok lesznek.
Sztem az Akko-nak nem erre kell megindulnia, és függeni tőle semmiképpen. Az idei év rekord lesz itt gazdálkodás, bevétel és eredmény szempontjából. Aztán a többi mellék, vagy fővonal hogy alakul, meglátjuk.
Semjén Ur kezdeményezésére atirnak egy csomo jogszabályt.A vaagyonkezelo, uzemeelteto a pár hete alakult Air Hungary lehet...vagyy más allami cég...de valoszinubb az elozo..Ő fog szerződni a munkát tényylegesen végző vállalkozásokkal: 2. A légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII. törvény módosítása
5. §
A légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII. törvény a 39. §-t követően a következő alcímmel és a
39/A. §-sal egészül ki:
„Az állam tulajdonában lévő repülőtér működtetése
1
39/A. §
(1) Az állam tulajdonában lévő nemzetközi kereskedelmi repülőtér működtetése az állam Polgári
Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 8:2. § szerinti befolyása (a
továbbiakban: állami befolyás) alatt álló gazdasági társaságnak átengedhető.
(2) Ha az állam tulajdonában lévő nemzetközi kereskedelmi repülőtér működtetését állami befolyás
alatt álló gazdasági társaság végzi, akkor
a) a nemzetközi kereskedelmi repülőtér működtetését végző, állami befolyás alatt álló gazdasági
társaságra,
b) az a) pont szerinti társaság tekintetében fennálló közvetett állami befolyás esetén a Ptk. 8:2. §
(4) bekezdése szerinti köztes jogi személyre, valamint
c) az a) pont szerinti gazdasági társaság Ptk. 8:2. § szerinti befolyása alatt álló gazdasági
társaságra
a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII.
törvény rendelkezéseit nem kell alkalmazni.”
Megpróbálták még kirázni, akit tudtak. Ha elindul meg nem győznek kapkodni, h a könyvet ne előttük szedjék ki. Aztán minimális részvényszámmal próbálják letolni és előről kezdeni. Már nem fog menni.
Aa neot az akko a wing-tol vette, jo baratok lehetnek.https://www.portfolio.hu/ingatlan/20231207/budapest-airport-fejlesztesek-az-utasforgalomban-es-a-cargoban-is-653151
Reméljük előbb is, nekem mindjart meg kell indulnom mert tegnap minden tippem nyert, már hivnak a cimborák a presszóbol, de jovok majd...jobban számontartják ha nyerek mint én.
Szia! Jelenlegi kapitalizáció 8 MRD. Az eredményesség folyamatos javulása alapján a 2023. évi eredmény 3 MRD-ra várható. 1 cég, ami sarkítva 2,5 év alatt kitermeli a saját értékét, nem ennyit ér. Ebben még a sokak által várt "hírek, korábban megtermelt javak befektetése" nem szerepel. Ez nem befektetési tanács, de valljuk be jól néz ki! Arról nem is beszélve, hogy a korábbi célár, ami ha jól emlékszem 970 Ft volt, az exponenciálisan növekvő eredményességet figyelembe se vehette.
Sziasztok, Én is vásároltam egy kisebb pakkot az opus mellé a múltkori emelkedésben. Olvasgatva, nem tisztul a kép, hogy mitől is várjuk a felt. Vki kicsit összefoglalná? köszönöm
Akko fórum