Egészségedre!!! Előztél, ma 3750 jött. Még mielőtt megindul pár db-ot bezsákolunk. Nagy a Mikulás zsákja!!! Én ma sárgabarack pálinkát iszom! Mégegyszer egészségére mindenkinek!!!
Apránként összehalásztam 7000 db -ot 242-es átlaggal. Én már csak 238 alatt veszek. Ha lesz apránként felszedem ha tudom. ,és a LACI nem szedi el:) Csakhogy legyen miértje Toka írásait olvasgatni - meg persze a többieket is akik viszik ezt a topikot. Jó spekit nektek AKKO!
Csak azért voltam itt, mert ez volt akkor a legfrisseb hozzászólásos topik és láttam tmike a kérdésére várja a választ valakitől! Nem kívánok belefolyni, nem is követem. Pár napja ránéztem, mert nagyon reklámozta valaki az appban, talán Toka úr, nem vagyok biztos benne. Akkor mondtam róla véleményt egy gyors vázlat után és h hol kellene venni. Hát kis híján lehülyéztek...:)) Egyelőre kimaradnék belőle, de figyelni fogom! Az ilyen dupla árbócos, nagy kanócos hajókon, sok lehet a tengeri beteg...:))
Láttam! Appot is tolták le! Az szépen megy a helyére! :) Ez is menni fog! Lehet nem papírszerűen, de menni fog! Már most látszik, hogy sokaknak nem tetszik! De hát széllel szemben.... Ott kiolvadtál? Nem emlékszem milyen átlaggal voltál...
Akko fórum