Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Úgy beleéltem magam az ELLIOTT hullám alapú kitörésbe/gyors növekedésbe, amit kockafej ígért nekünk, most meg ellaposodtunk, szó szerint is. Kicsit csalódott vagyok, de csak kicsit.:)
Rendben, akkor tényleg benn lesznek. Ez reményt ad a komolyabb eredményeket mutató Q4-re. A jó eredmény önmagában simán dobhat az árfolyamon 100-200 Forintot.
Q3as idokoziben is szepen latszik. "Leányvállalat neve Székhelye Tulajdoni hányad
2018 2017
HUMANsoft Kft. 1037 Budapest, Montevideo u. 8. 100,00% 100,00%
Axis Rendszerház Kft. 1037 Budapest, Montevideo u. 8. 100,00% 100,00%
BankSoft Kft.* 1037 Budapest, Montevideo u. 8. 0 100,00%
A HUMANsoft Kft.
leányvállalata:
Mensor 3D Kft. 6782 Mórahalom, Röszkei út 43. 100,00% 100,00%
*A BankSoft Kft. 2017.09.30-val beolvadt az Axis Rendszerház Kft-be."
De azok voltak... 4ig 100%-os tulajdonosa mind a 3cegnek. Most csak annyi tortenik, hogy nem 4kulon ceg lesz, hanem 1db. Megszunnek kulon identitasnak lenni.
Igen, ha az jó lesz, komoly nyereséggel, akkor mindenki el fogja képzelni, mi lesz itt idén. Ha jól értem, a három cég (amelyiknek az akvija a héten lett "jogerős") bevétele, nyeresége még nem lesz benne a 18 Q4 GYJ-ben, sajnos.
Ezt nem hiszem, mert jönnek a hírek megrendelésekről, akvikról, 18Q4-ről, s ezek mind beindítják majd az emelkedést. Persze, minden a moditól függ, ő fittyet hányhat a TA-ra, lekorlátozhatja az emelkedést, ha még a kicsik vennék magasabb áron is. Én mindenesetre úgy gondolom, lesznek emelkedések, több hetes pihenőkkel., visszacsorgásokkal, porszívózással. Továbbra is várok 2300-at pár héten belül.
Lehet, hogy egy viszonylag hosszú agónia lesz ezeken 2060-2120 közötti szinteken, hasonlóan a nyári 360-hoz, vagy a tavalyelőtti Opus 210-hez, hogy kifárasszák a kicsiket.
Törölt felhasználó2019. 01. 31. 11:44
Hat akik ma dobtak 2080on azoknak tuti kenyerre kellett...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...