Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha egy másik papír elindul akkor mindig ez történik! Lsd: EST. Akik napiznak azok most gyorsan itt dobják akár piacin, és veszik a Wallist! Szerintem nincs ezzel baj, csak mi ilyenkor kicsit megtorpanunk :) De mikor a csoda véget ér akkor jönnek vissza, mert ez marad csak hosszútávon :)
Ott szerintem akinek van papírja,holnap már adnia kell és nem kéne megvárnia a limitet,mert 1 nagyobb korrekció is jöhet. Itt meg most türelem játék folyik. Kicsik nem nagyon piszkálják,páran még másik papírba is próbálnak átugrani. Ha jönnek a hírek akkor újra megjelennek a kicsik és feljebb kell tenni a kereskedési sávot. Kitörés előtt vagyunk,ha hír nélkül menne,akkor nagyobb rally indulhatna megint. (Úgy gondolom,ha történelmi maxra mennénk és utána hírek is jönnének)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...