Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Opus konzumnál nem voltam, de estben is voltak rendesen. Ki fogom ülni. Vagy bejön vagy nem, de persze be fog jönni :) ploti addig surranópályán elhúz talán.. fel a fejjel :)
Nyugi!ha plotinusban kibirtad, a sajnálatos dologgal keletkezheto mínuszt kiseggeljuk egyutt! Emlékezz konzum- opus milyen hullamvasutak voltak!! Aki eladja adja az lehet pl 4ig ba jon at v masik 3betus pl SET !!
Hirtelen esemény, nem számolhattál vele, így nem elrontottad. Pár nap és lenyugszanak a kedélyek, reméljük. Az akcióban sem lennék olyan biztos. Mindenki zuhét vár, így ki tudja mi lesz...lehet az ellenkezője
Annyit elrontottam, hogy betoltam a maradékot pénteken. Elsiettem, most akciózzák. Az idő faktor kérdéses csak számomra. A sztori meglesz. Isten nyugosztalja Vajnát.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...