Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
döbbenetes is... legutóbb ennyi eladót abban a papírban a 3 ft alatti sávban láttam. Visszatérve hozzánk, ahhoz a képest, hogy az egész bét tiszta piros szépen tartjuk magunkat. Ma max 1900-ig mehetnénk le, de 1950 is szépen tartja. Holnap már újra 2000 fölé várom.
Most persze, hogy nem. De tegnap este már beadhattad volna, vagy ma 5 után holnapra. Ilyenkor nincs jó döntés... Sajnos minden a többi részvényesen múlik meg a cégvezetésen, hogy adnak-e valami konkrétabb tájékoztatást az esetleges tervekről. Azért Hajrá! Nekem hatalmas mákom lett, hogy múlt héten kiütötték a stoppom.
Szépen szűköl. Mi még ha szerdáig oldalaz itt, akkor is jók vagyunk ;) Nálatok most a nagy baj :/ Adtad vagy kiülöd? Ott már megint nehéz napok jönnek... Kitartás!
Alakul a könyv 2060-100 lentebb szétállt, 1900,1950 sunyiban megerősödött. 1980-t meg szépen mindig kipucolják. Lehet, hogy lesz du-n ebből elmozdulás lesz.
azon tul sokat nem kell gondolkodni... 2009 ota tudtak, hogy rakos es nem is tul fiatal. Gondolom idoben megirattak vele a vegrendeletet. Ha abban meg megsem az van, mint amit szerettek volna, akkor meg eleg nehez megtamadni...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...