Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nopaing miatt olvastam es szurkoltam nagyon jo meglátások ill ahogy fogalmazta mint egy vérbeli profi!! SZvsz innen nincs jogalapja masikat fenyegetni es beperelni! Módi ur sem jogász mikor kitiltott pont jogász rokonomnal voltam mondta h semmi olyat nem irtam!
Az email cím kevés, ha nem valós adatok vannak mögötte. Meg az IP cím se egy fix pont, de persze, ki tudja mit és hogyan gyűjtenek az emberről. Amikor százmillió számra lopják el az accountokat mindenhonna, bármi lehetséges.
Nem kellenek a tuti hír hozoi. Engem meghekkeltek , meg egyebek vissza is vettem emiatt a tempó bol. Nem tudhatod NOPA -t mivel fogták meg. Nem paranoia, csak tényleg nem látjuk a hátteret. Email cím alapján csekkolhatnak bárkit. Álmodozni, nagyot mondani szabad, de infót kiadni amíg nem publikus tilos!
Kizárni nem lehet, de nem tartom valószínűnek. A 710K-s méretű akciókkal persze le lehetne még tolni addig, de a letoló szempontjából nem járna sok haszonnal. Látszik, hogy idén már nem működnek ezek a kisebb erejű leöntős akciók, nagyon stabil kezekben van már szinte minden papír. Azt is figyelembe kell venni, hogy egyre közelebb kerülünk az emelkedést hozó hírekhez, történésekhez. Nem ismétlem mi mindenről van szó.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...