Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én azt monom, hogy nem ejtik be. És a 2040-2100 közt lévő kb 86 000 eladó sem a beragadt rv. Ha én beragadok 2040-en és látom, hogy egész nap nem megy 2040-ig, akkor beállok 2020-ra. Bár lehet más másképp csinálja.
És amin rágódom még sokat, az egy újabb Split forgatókönyve. Minél kisebb RV marad idegenek kezében a következő split-nél annál kevesebb lesz az ellenőrizetlen RV forgalom. Akinél van 20k RV annál a SPLIT után 200k db RV lehet. Most is vért izzadnak hogy 20-30k db-ot kiszedjenek naponta (jó esetben). Nyilván van egy pont az elkövetkező időben amikor mindegy hogy mennyi maradt közkézen meg fogják lépni szerintem az újabb tizedelést.
Ötletelhetünk, rágódhatunk, de igazad van: oda teszik az árfolyamot ahová akarják. Nézünk egy filmet, amin hol sírunk, hol nevetünk. Egy dolgot kell tisztázni: MI VÉGRE EZ AZ EGÉSZ? Ha nagy céget akarnak belőle csinálni: az nekünk jó, Ha osztalékos fejőstehén céget akarnak belőle csinálni: az nekünk jó, Ha fel akarják vinni 15000-re az árfolyamot és ott megtömni embereket: az nekünk jó (15k-ig!) A türelem rózsát terem.
Azért lettek a papírban napizók is,de én is úgy gondolom,hogy sokszor a forgalom min.fele forgalomgenerálás miatt van. és természetesen még azért,hogy a kicsik elhiggyék,hogy rengeteg eladó van a papírban és adják a részvényt.
péntek van, az sem kizárt, hogy beejtik... az, hogy a közkéz hány ember kezében van? Azért ez nem egy OTP vagy MOL. Ki az aki ilyen részvényt vett? Kb. az a pár ember aki itt a fórumon is írogat illetve néhány aki nem írja csak nézi. A fórumról is kb. max 10 -15 embernek lehet komolyabb pakkja (mondjuk a cég 0,1%-a azaz kb. 20k részvénye -persze ezen belül nyilván van akinek jóval több, mint 20k-ja van). Nehezen tudom elképzelni hogy sok gazdag nyugdíjasnak, vagy mari néninek azt ajánlotta volna a brókere nyugodt szívvel, hogy vegyen 4IG-t, mint ahogy az OTP-t szokták. Meg ha ajánlották is volna akkor is azt kérdezték volna, hogy az meg mi? Szóval lehet itt még néhány NER lovag és kétségem sincs affelől hogy itt bizony a közkéz maradéka is ML-hez kötödő cégeknél /személyeknél vannak. És ők játszanak vele nagyrészt, generálják egymás között a forgalom nagy részét. Magától kb. annyi mozgás lenne, mint egy éve, azaz volt havonta kb. 10 milliós forgalom - ha nagy volt a havi forgalom.
Annyira rafkós... Letörte az órás chartot, de nem követte senki. Most meg húzza is vissza. Tegnap ugyanezt próbálta, csak akkor még mert borítani 25k-t.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...