Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azert en mar jobban orulnek, ha kitorne vagy szepen lassan elindulna folfele. Ne erts felre, mindenkinek mas a cel, de pont tegnap gondoltam arra, hogy bovitget az ember, de a vegtelensegig nem erdemes, ha csak acsorog akkor elobb-utobb az veszteseget jelent. Ha meg bejon a varakozasunk, es akar a 3000-et is atlephetjuk ( a vadabb “almokrol” nem is beszelve ), oly mindegy, hogy 1910-en vagy vagy +- 10%-on vesz az ember. ( kiveve a napizokat ). Persze ez csak az en velemenyem.
Nagyon ideális :D Köszönjük az elemzéseket mindkettőtöknek, ha lesz folytatás holnap örülni fogok. Páran itt most beszállót keresünk a bővítésre szerintem.
Na ja majd holnap előveszem a szakirodalmat és megnézem én is, már kíváncsi vagyok de momentán az aldiban sorban állva nem nagyon emlékszem a TA dolgaira :D viszont ha naposon ék, akár hetesen is belefér a kitörés szvsz.
Visszanéztem a hetes háromszöget. Ha beleteszünk még egy gyertyát, szerinted beleférne jövő héten a kitörés? Illetve aszerint benne lehet egy 1600 is akár két héten belül akár csak leszúrással. Vagy jövő hét első fele kemény kirázás, lenyomás 1700ig, majd forgalommal nagy fordulat. Hetesen alsó kanóccal, hosszú gyertya kitör a háromszögből, és a folytatás a rajzod szerint. Erre kell még pár nap. Ez bárkinek ideális lenne :)
Én sem, de naposon az tuti, hogy ék lesz. Nagy az időtáv és csak a végtelenben találkozhat. Azért is vágtam rá, hogy ék. Majd meglátjuk. Kell a 2-es pont, utána okosabbak leszünk ;)
Simán lehet. Jövő héten biztos kiderül, hogy ez vagy nem. Majd azt a háromszöget amit hetesen rajzoltunk, megnézném naposon. Bár ma nem nagyon érek rá és csak telóról vagyok.
Szerinted? Persze, lehet, hogy 3. hullámot nem teszi meg 2 hónap alatt úgy mint az elsőt. De kb. most így állhatunk, ha tényleg elliott. https://www.tradingview.com/x/V7GaxqN0
Bennunk maradtak a decemberi esemenyek. Masban is megfordultnszerintem. Az elmult napokban nem igazan ment sehova, kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo heten a program. Remelem hamarosan engedik emelkedni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...