Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
talán annyiban árnyalhatja a képet, hogy ezek nem "átlagos" tőzsdei papírok amiket a klasszikus értékelési rendszerekkel vizsgálni lehetne. egy bluechipnél talán igaz is lehetne a lenti ék, háromszög alakzat, vagy bármilyen trend de tudjuk, hogy ml papírok esetében bármikor bármi történhet (nyilván ez igaz minden tőzsdei papírra, de értitek hogy értem :) ) szvsz itt csak egy tudatos lassítás történik, amíg nem lesznek konkrét hírek, bejelentések és nem akarják, hogy nagyon elszaladjon az árfolyam. előfordulhat még egy-egy lefelé kör, de ha jófejek megvárják a jövő csütörtöki bónuszomat, hogy tudjak még olcsón venni :D :D és btw ne felejtsük el a jövő heti mkb közgyűlést sem, ami kitudja mit indít el és milyen hatása lesz a piacokra.
ezt nem lehet megmondani. Ha ék, ha háromszög nem tudta áttörni. Így lefelé kellene mennie. 1780-1800 közé teszek majd be vételeket. Az 50 napos MA-hoz, meg a 2 hetes emelkedő trendhez mérten. De ez egy szubjektív vélemény. Ne tekintse senki tanácsnak.
Amit Reszeske irt az alapjan emelkedni fog... " ha előtte emelkedett, akkor tovább fog emelkedni valószínűleg." De majd meglatjuk... kocsi megjott, penz most nem kell, varunk turelmesen :-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...