Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"háromszögek harmadik esete, amikor a háromszög egy emelkedő és egy eső trendvonalból áll, vagyis az árfolyam a beszűkül. Ez a harmadik típus a trend folytatását vetíti előre, vagyis ha a háromszög előtt esett az árfolyam, tovább fog esni az árfolyam, és ha előtte emelkedett, akkor tovább fog emelkedni valószínűleg."
A gond, hogy Róka-koma csökkenő háromszöget rajzolt (van csúcsa), kockafej meg csökkenő ékről (nincs csúcs). A csökkenő ékre igaza van kockafejnek, az felfelé tör ki.
Szerintem itt a modi akarata a döntő és csak hellyel-közzel hagyja érvényesülni a TA-t. Most direkt itt tartják 1900 fölött kicsivel, nem engedik feljebb, igaz lejjebb se és ez a része megnyugtató.
Talan Kecskemeti Istvan konyvebol szarmazhat a tudas itt a tobbsegnel. A 32 oldala a konyvnek viszont azt mondja, hogy csokkeno haromszogbol lefele tor altalaban az arfolyam, es pont egy ilyen csokkeno haromszogot rajzolt a grafikonra a kollega
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...