Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mai nap után azt mondom szépek a kilátásaink: 1. Volt erő, dinamika a papírban. 2. Limithez közeledve visszavettek a dinamikából. Szerintem változatlanul nem érdekeltek limitre lökni. 3. Kicsi esélyét látom fals felhúzásnak. Annyian nem álltak a könyvben hogy rájuk lehessen önteni 100k RV-t. 4. Holnap valóban érdekes lehet. TBSZ számlák felszabaduló pénze is ide jöhet + a kicsik, ha látják, hogy esetleg holnap is 10% vagy a felett megy a papír, ami azt jelentené hogy 2000 felé menne az árfolyam. 5. A mai nap emlékeztetett a szintlépős napokra őszről. 6. Sok a tanácstalan ember a tőzsdén, ki-mi lehet nyerő 2019-ben. Egy erős holnapi nap sok mindenkit meggyőzne a 4iG-ről.
Szerintem 100-150k db RV foroghat meg 1900-2000 között. Aki addig tartja az tartani fogja utána is, bízva a magasabb árfolyamban. Aki onnan van beragadva, az esetleg örül ha kiolvad. Sok nem kell hogy a hangulat megint megváltozzon. Nincs sok ideje a modinak. 2-3 limit gyanús nap után tolongani fognak a kicsik megint.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...