Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyetértek a meglátásoddal. Kevés pénzből lehet felhúzni kost, melynek lehetséges okai: - durván lecsökkent közkézhányad, - bizalmatlanság a papírral kapcsolatban (speka vagy fals kitörés lehetősége), - év elejei érdektelenség. Ez nekünk jó, hiszen kb 1 MRD FT-ból 2500-ig lehetne tolni a szerelvényt. Októberben 1 jó nap volt ennyi.
Nem arra gondoltam, hogy NOPA tudta az árfolyam leverését, hanem hogy volt infója a hosszútávú tervekről, árfolyam elképzelésekről. Kerestem ezt a kommentjét, de csak az utolsó 20 elérhető sajnos. valamikor októberben volt.
A kölcsönrészvény ügylettel senki nem kalkulált. Mindenkinek csalódás volt ez ez agresszív árleszorítás. És vsz sokaknak elege is lett a papírból. Nem Nopára gondolok, hanem kicsikre. Szvsz neki az egész pakkja megvan.
Értem amit írsz, de szerintem nem követted figyelemmel a papír elmúlt 3-4 hónapját, és itt a forgalomra gondolok! Hidd el, hogy 15% emelkedéshez itt, az elmúlt időszakot figyelembe véve kicsi a forgalom!
Soha nem felejtem el az egyik kommentjét októberből, amiben azt írta, hogy "ha tudnátok azt amit én tudok...". lehet ő már akkor tudott valamit a leendő árfolyamról?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...