Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én is várom a véleményedet, mert tényleg furcsa volt a mai nap. Valaki korábban írta, hogy eltűntek a régi kommentelők. 2 kezemen megszámolom mennyien írunk be ide. Azt meg kizártnak tartom hogy valakinek több 10 ezer RV-e legyen és ne akarjon belépni a körbe, amikor látjuk milyen technikákat lépnek meg a kicsik kirázására. Ha valaki pedig be akarna szállni, azt megint meg lehet ijeszteni egy 3-4 napos tizen x %-os napi emelkedéssel (nehogy belevegyek - túlszaladt már érzést keltve).
A mai napot még meg kell kicsit elemezgetnem! Ilyen kis forgalommal majdnem limitre? Na, ezen érdemes elgondolkodni. Olyan, mintha szabad utat kapott volna az emelkedés a moditól!... és nincs eladandó papír????
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...