Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
És egyébként az építészet témával kapcsolatban érdekes még egy másik MK, ami az év végén jelent meg. Egészen pontosan a 2018. évi CXXXVIII. törvény az állami magasépítési beruházások megvalósításáról, valamint az ehhez kapcsolódó kormányrendelet.
Igazad van. Az árfolyamnyereség azonnali tuti pénz. De hosszútávon ez nincs minden hónapban. Egy stabil jövedelemtermelő cég esetében viszont kiszámíthatóan minden évben megjön az oszti. Egy egész nagy családot lehet rá tervezni :-)
"Az osztaléknál pedig törvényesebb pénz, apanázs, nem létezik jelenleg"! Szerintem az osztaléknál az adózott árfolyamnyereség lezárt üzletek után a legtisztább,főleg az igazi nagy tömegű törvényes pénz
bet.hu-n végignéztem, nekünk volt a legkevesebb. 1.8 M db, amikor elindult a felvásárlás. Most 18.8 M db, de ugye amit a split előtt vettek az náluk is osztódott. Mint írtam NER 2.0 hibrid részvénynél nem követik el az OPUS-KONZI hibákat. Itt nem lesz olcsó RV osztogatás. Kell minden az osztalék miatt. Az a pár ember aki tartja végletekig a járulékos veszteség lesz majd. De ne dőljön hátra senki, mert 100 és 100 módon próbálják majd kicsavarni a kezünkből. Az osztaléknál pedig törvényesebb pénz, apanázs, nem létezik jelenleg. Persze lehet tévedek de ez is egy szempont. Viszont ha nem az IT volt a fő vonzerő a vásárláskor, hanem az alacsony RV szám, akkor nem törvényszerű, hogy csak IT vagyonelemeket várjunk ide.
Nem lehet hogy a választás nem is az IT miatt esett a 4iG-re hanem az alacsony RV szám miatt? Az pedig hogy ráadásul IT a főtevékenység már csak ajándék volt? Kevés RV, könnyen megszerezhető, utána azt csinálsz vele amit akarsz. Jöhet bank, telekom cég, bármi, állami pénz, stb - stb.
Amúgy tudja valaki, hogy rajtunk kívül melyik cégben van kevesebb RV? Most néztem, hogy OTT1 is 35 M db, EST 100 M db felett, CIG 88 M Db, APP 100 M db felett.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...