Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Na helló mindenkinek! Látom szépen nyitottunk. Tud valaki 10-es könyvet betenni, hogy lássuk a 2xk vevő benn van-e még és hol? Sajnos sok a meló reggel, de rátok nézek napközben!! Köszönöm!!!!
Köszönöm, hogy vigyázol rám. A valós nevemen kívül más személyes adat nem volt rajta. Ha valaki meg tudja hackelni egy brókerház rendszerét azok alapján, amit megírtam, akkor egyikünk sincs biztonságban.
Köszönjük a sok munkát, amit az összefoglalódba, infók összegyűjtésébe fektettél. Őszintén tisztelem a hozzáállásod a dolgokhoz, külön respect azért, hogy megosztottad velünk. ±++++++++
Konklúzióim 2018.december 29. napján: 1. Szerintem megbecsülni sem tudjuk a központosított beszerzés keretében vásárolt IT piac méretét (100-200 Mrd Ft????) 2. 4iG vélhetően "viharos hátszéllel" vág neki ennek, 3. Mint leírtam korábban 2018. nyarán azzal ráztak ki 3000 FT-os RV árfolyam környékén, hogy úgy tűnt "vége a dalnak" ennyi volt a menet (2300-3000), eltűnt a nagy vevő. 4. Az állami IT megrendelések mellett ott van a Takinfo (az OPUS road-show keretében kész tényként kezelik a 4iG - Takinfo kapcsolódást). 5. Korábban Idézett pletyka paramétereit változatlanul hihetőnek tartom ( TI + 800 Mrd Ft - NER 2.0). 6. OPUS - KONZI rally szépen ráilleszthető a chartra, csak az a zavaró, hogy azok novemberre lefutottak, itt meg november - decemberre esett a nagy korrekció - megzavarja a kicsiket, akik nem kellenek ide. 7. Nyilván jó lett volna 2200-nál kiszállni és 1500 felett visszaszállni. RV kölcsönügylet magyarázatot ad rá valóban, de nem bosszankodom rajta, mert már elmúlt... 8. A hírmorzsákban jelzett IT rendelések egy része már befuthatott 2018 Q4-ben. Jó gyorsjelentést várnék. 9. Konklúzióm: egyértelmű tartás és vásárlás (ha van miből). 1500 eddig megfogta, még akkor is amikor 40k db-okkal öntötték nyakon. 2019. január első 2 hete sok mindent megmutat majd. 1. Színlelt volt-e a papír magára hagyása? 2. Akvizíciók bejelentése, előkészítése. 3. Közbeszerzések eredményei. Viszlát mindenkinek 2019-ben!!!!!!! Ez volt az évben az utolsó kommentem. Elmentem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...