Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Támadjuk a csökkenő trendvonal felső szárát, ami most 1660-on van. Jó lenne felette zárni. Ha nem törjük ezt a trendet felfelé, akkor folytatódik a lecsorgás.
Írtam hogy nem a te beírásod a nyugtalanító! Van pl. egy kollégám,aki 1800 körül vett,mert 1 hét alatt akart meggazdagodni.Most meg folyamatosan parázik,mert tovább kell tartani. Persze a kilátások nem érdeklik csak az árfolyam. Nem akartam beléd kötni,bocs.
Nincs itt semmi baj. Ma alig van forgalom a béten. De így is az 5. legnagyobb forgalmú papír. Az egész bét délig mínuszban volt, de a 4ig pluszban mozgott.
Nem írtál semmi rosszat,de akik napi szinten figyelik az árfolyamot,azok most pár hétig biztos rosszul fognak aludni,teljesen feleslegesen,mert később lesz itt az aratás!
Olyan sok hasznos hozzászólásod volt már a múltban, azok alapján is azt javaslom a csak a fórumot nézőknek,hogy a nem túl távoli jövőre fókuszáljanak és ne ijedezzenek nap mint nap.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...