Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem. Senki nem utálta ki, csak idegesíti a többséget, hogy ha esik a papír idejár ajvékolni. Az meg, hogy mikor már nem először kiderül, hogy nincs is papírja, akkor megsértődik és nagy duzzogva elvonul, egyenesen nevetséges. Úgyhogy szerintem meg nincs igaza.
Törölt felhasználó2018. 12. 28. 16:38
Amugy szerintem most Madridnak igaza van. Csak azert kiutalni, mert mas a velemenye netto hulyeseg. (Ebben van igaza ;-)) Engem nem zavar sem o sem a vilagvege mindmeghalunk emberek. Es abban is igaza van, ha barki az o velemenyere elad / vesz az magara vessen, ez amugy igaz a Rice vagy barki mas beirasara is. Mindenki a sajat penzeert felel. Mindenki elmult 18. Cselekedjen mindenki ahogy akar. Ertem azokat is akik felnek ezen a szinten azokat is akik nem. Nem akarom ezt ragozni. Kellemes karacsonyt es boldog uj evet nektek. En tartom a pakkom mert szerintem jo evunk lesz ;-) igyatok sok bort / palinkat / sort 😎 es keressetek sok penzt jovore is en ezt kivanom mindenkinek :-)
Begépelni bármit betudok én is. értékpapír ügyfélszámom, MNB belépési azonosítom nem kellene? Amit beírtatok elhiszem, de én eddig sem kételkedtem benne hogy van részvényetek. Egyedül Ti kételkedtek. Akinek más a véleménye mint a többségnek , azt piszkálják mindenütt.
Sziasztok! Látom, sajnos megy a vita :( én most vettem 77 db-ot, mert ez a szerencseszámom :) A véleményem továbbra sem változott, 2019-ben majd bőven 3000 felett lesz a kiszállóm!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...