Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Van még pár ami év végi diszkonton mozog. De másban nem látok jövőre nézve nagyobb lehetőségeket, így ezért most csak ezt bővítgetem. A többivel még kivárok.
Azért az a letolás nem vészes :) Szerintem páran pont úgy vannak vele mit DocJericho76 :) Kell egy kis extra dugipénz karácsonyra, egy kis meglepi ajándékhoz - nincs ezzel semmi baj :)
Számomra az is, hogy 1800-ró se fölfele se lefele nem nagyon tud elmenni az árfolyam, mint ha valami figyelő lenne beültetve, hogy itt tartsa. Ha eladással akkor úgy, ha vétellel akkor úgy.
Van egy olyan erzesem, hogy ez a par nap mar ilyen lesz. En is mar csak ma dolgozok ebben az evben es meg otthon is rengeteg dolog var az unnepek elott.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...