Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Még egy kérdés, csak hogy tutira meglegyen a téma és nem offolok többet! Beker ár valamikor pl 2000ft. Pár nap múlva 1800-on eladok x db-ot, majd 1600-on x-et visszaveszek akkor nap végén 1800 lesz a beker áram tehát buktam 200ft-ot papíronként, de nyertem is 200-at, tehát nullás vagyok és 1800-ra vittem le a beker árat
Igen igen így van hát ez nagyon jó. Majd próbára teszem magam egy kisebb összeggel valamikor valahol. A mait nagyon benéztem az 1710-es vétellel. Sebaj. Lesz ez még így se
A tévedés jogát fenntartva: voltak emelési próbálkozások elég gyakran, igaz erőtlennek bizonyultak. Emögött csak ML-t tudom elképzelni. Akkor viszont a pánikoltatónak másnak kellett lenni.
Tolták ezt végéig... Mikor meg fogta volna a piac, piacon megolte. Eselyunk sem volt egy percnyi sem. Forint baszni meg ki mert itt? En ket kort mentem, de az is csak mázli volt...
Azt nem tudom, de 1600 körül vmi agresszív köcsög kezdte letolni ezerrel. Ha nincs alsó limiten annyi vevö szerintem leküldi. De nem akarta odaadni a pakkját.
Ja és azt szokták mondani, h a nagy forgalom megöli a trendet. Szóval remélem vége az esésnek és irány újra észak. Ami aggaszt, h még mindig túl sokan írnak a fórumra és túl optimisták az emberek... Ez nem jó előjel.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...