Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az világos, én a készletpárosításra gondoltam, hogy mi lesz a beker áram meg hasonlók. Valami bekavart, nem követtem Zeller írásait, csak átfutottam és abból próbáltam meríteni így utólag. Egyszer setben volt ilyen, még év elején, hogy volt papírom, eladtam bukóban, lejjebb visszavettem és maradt az eredeti beker áram (napon belül), vagy valami hasonló. Nem nagyon értettem. Mindegy hagyjuk. Hajrá és bocs az offért.
Nem a paraszt sort fogalmának nem ismeretére gondoltam! Inkább arra, ha eladsz 1000 ft-on 1000db-t, majd 800-on vissza veszed, akkor maradt 200ft/rv kp-d, vagy azon a kp-n is rv-t veszel, így növelve a mennyiségedet! Azért ehhez nem kell "mindent IS" tudni :D!...de nem szeretnélek kioktatni! Sok sikert mára mindenkinek!
Hát így! A készletpárosítás dologgal nem foglalkoztam. Azért beláthatjuk, hogy így level 99 szinten nyomom. Zeller is ezt oktatta kisbüfikben. Kihívás. Ha mindent tudnék, úgy túl egyszerű lenne :)
sztem azért öntötték ki a 1640-1670-et tegnap, mert úgy borítékolható volt, hogy onnan esik vagy 100 pontot, ergó sztem egy valaki kiöntötte, majd 1550 körül vissza is vette szép apránként (mini órás short)
Srácok! Most komolyan! Senkit nem szeretnék megbántani, de:aki nem tudja mi az a paraszt short, hogy mer tőzsdézni? A tegnapi napon az 1640-1670 kiöntése volt az egyik kulcs momentum. Mára konszolidációt várok, 1700 feletti záróval.
sajnos én sem értek hozzá. Próbáltam könyvekből megtanulni. De nekem úgy nem ment. Számomra a hati nagyon kockázatosnak tűnt, hogy úgy próbálkozzak vele, hogy nem mutatta meg senki a buktatókat.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...