Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezt tegnap 1850nél írtam: Még egyszer leírom: 1., mivel kb. a részvények 70 %-a a kezükben van és kevés a részvényszám , azt csinálnak amit akarnak. ha akarják felteszik 4000-re , ha akarják leteszik 1000-re, attól függ mi az érdekük. 2.,
ha nem csinálnak semmit csak nézik az eseményeket akkor hír nélkül
esünk mert sokan realizálnak, egyesek erre pánikba esnek (kipukkan a
lufi így értettem , nem a cég lufi), másoknak kiütik a stopot. Ha végre jön a hír konkrét dolgokról és nem csak pletyka után megyünk akkor komoly emelkedés lesz. Remélem így érthető. Tehát ha lesz végre hír akkor mehetünk fel, de addig már nem, hacsak ML mást nem gondol.
Oké, így már világos a lebeszélő szándékod.... Ez legalább egyenes beszéd volt és nincs is ezzel innentől semmi bajom. Pánikoltatsz, esésben veszed és mivel te is tudod, hogy többet ér, fentebb eladod. De nem mered benne hagyni a pénzed, mert volatilis a részvény. Ez is egy stratégia és lehet, hogy működik is.
Igen, az baj. De ez nem igazán érdekel ha a célár teljesül. Az érdekel meddig esik, lassan már ugyanis a tőkémet kell vêdenem. Ez komoly dilemma, más amíg csak a nyerőd olvad.
Hajszál híján visszakerült az emelkedő trend csatiba. Ha 1700-1800 között zár, akkor van remény a "boldog" folytatásra. A holnapi cél, az órás boli közép elérése és megtartása lenne!
Részvényesként lenne egy kérdésem (én is bővítettem tegnap és még tervezek venni, de...) Ismeri valaki a céget? Tudja valaki, milyen szakértelem, referencia, szakmai háttér, szakember gárda van mögötte? Azt tudjuk, milyen a tulajdonosi háttér és hátszél, azt is, hogy nyomul a piacon, de látjuk ennek bármi eredményét? Konkrét üzleti lehetőségeket, előkészítés alatt álló szerződéseket, megszerzendő munkákat? Az eddig beollózott cikkek mind lehetőségek, de főként csak lehetőségek, tényleges üzlet nélkül. Nyilván el lehet érni, hogy minden informatika beruházás a 4iG-n keresztül történjen, de ki fogja megcsinálni? Alvállalkozók, vagy megvesznek komplett cégeket? Vannak elképzeléseim és sok mindent láttam ezen a piacon, de kíváncsi lennék, más mit és hogyan lát :)
A kicsikkel kezdődött de volt ráerősítés. Igaz alá is nyúltak hogy ne küldjék alsó limitre. Kérdés hogy hol a vége? Ha tovább esik a pánik is folytatódik.
Én ezt is értem, és ezzel nincs is semmi gond, csak azt nem értem, hogy miért vagy aktív egy olyan fórumban, amiben nem, vagy érdekelt jelenleg. A kérdésem inkább erre vonatkozott volna...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...