Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen. Én csak egy dologtól félek, de nem hangulat keltesnek mondom. Ha a vevői oldalt pufferoljak be és hirtelen kiveszik.... Na az ordas cumi lehetne. Opi a volt ilyen, úgy emlékszem.
Az biztos, hogy más mint tavaly az opi meg konzi rally. Mintha generációs váltás lenne. Másképp reagálnak a befektetők, tavaly jobban féltek én úgy érzem.
Kedves Laura! Valóban nem rég fórumozok. Igen, van részvényem (20k felett). Csak ebben vagyok benne, de tökig. Nem vagyok felbeszélő, csak idegállapotban vagyunk páran akik sokat kockáztatunk, mert érezzük, hogy ez nem tankönyvi speka rally, ez valami más ami megváltoztatja anyagi szempontból az eddigi középszerű életünket. Köszönöm!
Lassan véget ér a válságmegbeszélés és engedélyezik a szintlépést felfelé a sikeres porszívózás érdekében. Első lépésben szolid 110 M Ft-al kikapják a könyvet, majd kifilézik a 220-2400 közötti szinteket, de sajnos nem fognak a remélt darabszámhoz jutni, ezért a hét 2. felében 2500 környékére állítják a szintet. Tudom, baromság. Végül is csak 500 óta jövünk ezzel a szisztémával. Mi a reálisabb? Az ismétlődő formula működik amíg eredményes vagy valami újjal próbálkoznak? nem tudom. De! TARTANI!!!!! VENNIIIIII!!!!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...