Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha porszívó, akkor zseniális és végtelenül türelmes. Nem veszi ki az összeset, megvárja míg más is tesz mellé és apránként szippant. Vagy, egyszerűen csak a kicsik veszegetik egymástól ezen a szinten pillanatnyilag :)
Az átlag 5 nap oldalazásból (porszívózás) 3 már majdnem el is telt :-) Bár a forgalom alapján itt már nem morzsákat gyűjtenek csak a poratkákat. Ki kellene egyezni azzal, hogy akik itt maradtunk, olyanok vagyunk mint a kutya szőrén a bogáncs. Rakják oda az árfolyamot ahová akarják, mi jók leszünk dekorációnak hozzá :-) Ettől a pár embertől már ne sajnálják...
Hát ha még mindig ilyen helyen dolgoznék, és nem megy a porszivozas, bizony én így csinálnám. Nem szép dolog, de hát ez üzlet, ezért kapják a fizetést. De, mint kisbuffencs, így remélem zöldbe zár ma! (is)
Törölt felhasználó2018. 11. 27. 15:11
közben 2080 újra elfogyott, remélem halljátok a porszívók zaját is :-))
Ha valaki úgy dönt, hogy nagyban leönti az azért van egy stabil papírnál, hogy a bizonytalanok által még a leöntése alá beverje az árat, és vissza is vásárolja a pakkot, vagy a növelt pakkot!
Persze lehet ilyen is! De az miért történne meg? Egy okból, hogy még a kivét aljától is lentebb zavarják az árat :) Mert egyébként, mivel stabil a papír, és mindig gyorsan feláll egy leöntés után, így egy normál papírtulajdonosnak nem lenne érdeke 2080-tól leönteni 1950-ig pl. és végleg kiszállni, hiszen erre nincs indok, hogy ennyit bukjon félelemből, vagy mert megunta a várakozást!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...