Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
És eladói oldalon is 2120-on és 2160-on reggel óta ugyanannyi az eladó papír nagyjából, gondolom a papírok gazdái beállították a szintet és elmentek dolgukra :) viszont ebből a remegők csak annyit látnak, hogy ott van két nagyobb eladandó pakk, és inkább be-be dobálnak alatta eladásra papírt!
Egyértelmű, hogy kiálltak, mivel látják az eladói oldalon a hajlandóságot arra, hogy egyre kisebb áron is dobják a papírt! Ügyesek a vevői oldalon :) az eladói oldal meg látszik, hogy még mindig kicsit remeg!
Ez így van! De mint írtam, aki nem áll be direktbe a vételi oldalra pont ezért teszi! Hogy bedőljön az ár! Ha beállna bárki is 10k-50k-100k vételi szándékkal, akkor az eladók idióták lennének olcsóbban oda adni a kezükben lévő papírt :) Akinek van még pénze vásárolni, annak persze vidám órái lesznek :) ez egy öngerjesztő folyamat, amit az okos emberek kihasználnak le és fel egyaránt!
Egyértelmű volt hogy lemegy, ahogy megláttam 2080-an a tizenezres darabszámot, biztos voltam benne hogy lemegy.
Törölt felhasználó2018. 11. 27. 11:24
Ha elindul egy korrekció, az 1600-1800 közé viheti le. Az esés 2000 alatt nagyon gyors lehet, ott szinte üres a vételi könyv. Ötvenezer darabbal 1800 alá lehet önteni 1 perc alatt...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...