Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Korán adtam az igaz, de attól még láthatom jeleit a lufi fújásnak. Az is igaz hogy amikor az öntés után 2060 ról visszajött 2180ra meglepődtem. Kezdtem igazat adni azoknak akik szerint szuper erős ez a papír. De mégsem, nap végén csak elintézték.
Én nem hiszem, hogy a jővő hét rossz lesz. Ha akarták volna, akkor már rég eljátszották volna azt amit Opus ill. Konzum eetében. Itt valamiért ezt még nem akarják.
Törölt felhasználó2018. 11. 23. 17:24
Kivancsi vagyok a jovo7re en is. Hosszabb tavon remek kilatasai vannak a cegnek es en tovabbi emelkedest varok.
Persze hogy nem. Ekkora mennyiséget eldobni. Délelőtt ezt lassan eladhatta volna 2200 felett. Ki az aki a saját pénztárcájának az ellensége. Valaki nagyon megijedt vagy nagyon hülye.
nincs mit szépíteni ez csúnya zárás volt (-6.42%) ! ennyivel is kevesebben állnak a további emelkedés útjába ! a forgalom viszont jó 621.770 db. kíváncsian várjuk a jövő heti folytatást !
Mar megint sok eszem volt, mikor 2060rol visszafordult azt hittem, hogy 2140en jo boltot csinalok erre... ez hihetetlen hogy mindig a forditotja jon be mint amire szamitok.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...