Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kereskedni és hasznot termelni csak olyan részvényekkel lehet, amelyek folyamatos fel-le mozgásban vannak. Képzeld csak el ha hónapokig ugyanaz az ára volna ! Minden változást lehetőségként kell kezelni a további gyarapodásra !
Hétfő és az utána következő napokban majd eldöntik merre megy a részvény. Csak hosszútávban gondolkozok, így a trend, az államilag és politikailag is támogatott, nemzetbiztonságilag is kiemeltként kezelt szektor robbanásszerű fejlődésére fogadok.
Aki a záró szakaszt "intézte", most jókat röhöghet ha olvassa a fórumot! A tbsz-re átrakás elmélet elég logikus lehet, ha így vagy akkor a fószer szép nagy árfolyam emelkedésre számít a közeljövőben! Megjegyzem én is :)
Nagyon jól látod, mivel a rv. elég sokat futott, így érzelmileg érzékenyebbé, befolyásolhatóbbá váltak a kereskedők, megriadnak egy apró szellőtől is, mint a kis őzike. de ezzel sincs semmi baj, a tőzsde már csak ilyen. Közben a cégben fundásan semmi változás nem történt, persze ilyenkor a technikai elemzéseknél a szubjektivitás is bejátszik. Én továbbra is a fokozatos pozícióépítést preferálom a pozíciórealizálással szemben.
Ilyet én is tudok írni. Csak nem 2,hanem minimum 6k-nál lesz behúzva!
Törölt felhasználó2018. 11. 24. 11:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az 50k az vszínű az volt. De az árat nem az tolta le 2040-re, hanem vmi pánikhuszár vagy pánikoltató szerencsétlen idejű beállása. Anélkül 2140-en zárt volna. Csak időben egybeestek a dolgok.
A két beírásnak semmi köze egymáshoz. Nem tudom miért értetted félre ennyire.:-( Azt írta, hogy ha több felületen kereskedik valaki vagy egy kisebb csoport összebeszél magának/maguknak is adhatja. Ez pedig így is van. A záró aukciót visszzanézve nem ez volt most, úgyhogy már elvetettem ezt a verziót, amihez neked az égvilágon semmi de semmi közöd nem volt eredetileg sem. Szimplán eszembe jutott, hogy nem láttalak aznap. Maximum emiatt kérhetek elnézést. Ha pedig emiatt nem szólsz hozzám, hát arra nincs mit mondanom.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...