Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
senki nem kiált alsó limitet... én írtam, smileival, lsd lentebb... erős stabil kilátású papír, én is visszaszállok ha lejön értem (de ahhoz nagyon le kell jönnie azt meg nem kívánom senkinek)
"Rám senki nem hallgat, mondtam hogy itt nem szabad venni , zuhét vártam bejött." Ismered a trend fogalmát? Ha igen, akkor tudhatod, hogy emelkedő trend esetén is vannak napok, amikor esik a részvény ára, illetve csökkenő trend esetén is vannak emelkedő napok. Így ezek még nem jelentenek semmit, a több hetes-hónapos viselkedés a döntő. Ha csak nem rövid távra vette valaki és ezért a napi dolgok is számítanak neki. Szóval az időtávot újra és újra elfelejted. Napi esésből azonnal messzemenő következtetéseket vonsz le. És amikor kiderül, hogy ez nem helyes, nem tanulsz belőle, a következő esésnél újra megjelensz és újra olyan következtetést vonsz le, amit egyetlen napból nem lehet.
Ezt mondjuk nem értem. Annyi történt hogy a tegnapi emelkedést vissza adta. Ettől még nem kellene alsó limiten nyitni. Zárás előtt mi volt a könyvben? Mennyi vevő volt 2000-2020-on?
én írtam, egész pontosan ezt: 500 alatt visszaszállok... :) lehet hétfőn alsó limittel nyit... na
jó ezt nem kívánom senkinek, remélem mindenki ki tud belőle szállni aki
akar, aki meg nem akar, azt majd a jövő beárazza, hogy jól tette-e, hogy
maradt mindenestre most 4IG tulajként nem hiszem hogy nyugodt hétvégém lenne, ott lenne a zabszem rendesen a seggemben... :) --- kedves Bejgli, téged nem láttalak ebben a topikban, amikor mi itt még a split előtt ebben a papírban voltunk... igaz én kiszálltam már 1600-on (illetve kistoppolódtam, de ez mindegy). de soha egy rossz szót nem írtam a papírra és nem is kívántam senkinek... szóval abszolút lyukra futottál most
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...