Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
realmadridnovember 09. | 14:14előzmény: #7398 Peti84#7400 Nem véletlenül húzták fel tegnap záróban. Akik tegnap nyitóban vettek az elején azok már sok jóra nem számíthatnak. Kidurrant a lufi. 900-ról 1930-ig 1 hét alatt , egyértelmű hogy mindenki realizál. Azok a nagyok akik vették, most adják, nem ML-nek gyűjtöttek. ________________________________________________________________________ Nincs új a Nap alatt
4 napja emelkedtünk, ezelőtt 3 nap minusz volt. olyan hogy 1x volt hogy 5 napon át emelkedik egy huzamban 400 óta. érdekes, hogy mennyire működik ez a parázás, paráztatás. örökzöld ez a tőzsdén.
Épp ezt néztem én is most. Az 1700-1900-1400-1800-as csütörtök után volt egy olyan péntek, ahol az előző napi (abban az esetben szerdai) értékre esett vissza a papír. Limites nap, majd liftes nap, aztán esés. Utána két emelkedő nap, amikor a korábbi maxot szépen visszahozta. Remélem most is ez lesz.
nov 16.-án volt az utólsó mínuszos nap (múlt hét péntek), a mai záró ahhoz képest plusz 14.55% tehát ezen a héten ennyit mentünk!!!!!!!!! én ennek spec örülök.
Jó papír ez, max korrekciózik de aki benne ül régóta... én is nyugodt lennék a helyében. Meglátjuk a jövő hetet, meddig megy és hol tudom vissza venni. Aztán lehet meglepődök és folytatja útját felfelé és kimaradok újra. Kíváncsi leszek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...