Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ne is féljenek!jobban felnek opus tulajkent tegnap es elotte is tobb haver kicseszte es veszegetnek másokat belole vannak jobb papírok a piacot figyelni kell ilyen a 4ig es sok mas Apr 10 ota nekem sincs
En is hasonloan gondolom. Szerintem dec. 13. elott megfog erkezni a Takinforol a hir. Akkor ki lehet tolteni az uresen maradt reszt az igazgatosagi tag nevevel (mert szerintem onnan jon az 5. ember). Nem veletlen nem kerult bele eddig a neve. Feltehetoen az A kategoriarol is megerkezik a hir addig, ha nem akkor december 31.ig biztosan.
Hát jobb félni mint megijedni :D Tegnap 2300ra beraktam eladásra 1edbot. Ma valószínű teljesül. Mennyire igazam volt mikor régebben írtam,hogy majd 1000 fölött többen észre fogják venni :D Utána jött az,hogy 2000-et nem töri át. Írtam,hogy 2000 felett jönnek majd újak és akkor lesz sok vevő,mert napizók,grafikon vadászok és persze mi akik a cégben bízunk és a porszívóügynökök akik porszívóznak folyamatosan veszik a papírt. A kérdés,hogy meddig? Vajon miért állna meg 3000-nél? Informatikáé a jövő. Egyre több cikk jelenik meg arról,hogy mennyi mindent kéne fejleszteni az informatikában. Hát,lesz meló bőven,ami azt jelenti,hogy nagy osztalék papír lesz a 4IG. Jövő héten már tényleg jönni kéne a Takinfónak és A kategória kérelemnek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...