Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen errol volt szo korabban itt is. Oktober kozepen jelentettek be az ivsz menta konferencian. http://ivsz.hu/hirek/megalakult-a-mesterseges-intelligencia-koalicio/
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter– "Magyarország nem teheti meg, hogy nem vizsgálja meg a technológia hatását, hogy nem találja ki, hogyan viszonyuljon hozzá, illetve hazánknak élenjárónak kell lennie a különböző új alkalmazási területek felkutatásában."
Derűs napot mindenkinek ! Egy kis olvasmány a reggeli kv mellé . Magyarországon 72 cég, intézmény iparági összefogásával a Mesterséges Intelligencia Koalíció jött létre egy hónappal ezelőtt. http://novekedes.hu/on-tudta-hogy-magyarorszagon-mesterseges-intelligencia-koalicio-alakult/
Jo reggelt. Meg nem is az apportra magara gondolok. A takarekjzb-nel is csak bekerult az igazgatosagi tagok koze a granit bank vezetoje es apport nincs ott sem (bar azert elore vetiti szerintem).
Az esély öntésre bármikor megvan. Akkor támaszt nyújt a kitörési pont 1960-2000ft sáv. Erre a támaszra szerintem vissza fogunk térni még, tegnap is volt hasonló 2040-ig. Szóval szerintem lesz még érintve, de nem ma várom. Előbb egy nagyobb felhúzást várok, majd egy természetes korrekció kialakulhat.
Lehet a Takinfo is, de nem hiszem, azt csak nem így jelentenék be... Az lesz, akit már a múltkor is akartak, csak vmi közbejött... Persze, h nem lesz ez a papír 1 éven belül reálisan 15e és most kb 10x-ezesnel vannak azok a pakkok, amik ML előtt lettek megveve kb 8 -10 hónapja. ML árához képest is kb már 8x-nal tartunk és mivel ez nem egy full üres cég volt mint a Konzum, nem valószínű, h 50x-ni fogja az árfolyamát egy éven belül. De az Apple vagy a Facebook sem 1 év alatt nőtt ekkorát!
Bocs, h nem napi 0-24-ben lesen a topikok, de nem fizet érte a pf. Amúgy te is jelentheted a pf-re. Amúgy 3 napig off lesz most Brother. Aztán jöhet még egy utolsót-ha ebben a stílusban folytatja...
A mai surranópályás menet után, ami órás grafikonon könnyen kivehető, a mai szerintem ideális záró után mindenképp bullosnak látom a papírt. Kitörést megerősítette, igaz nem felső limittel, ahogyan azt többen várták, de a záró céláram körül +/- 10Ft forgott a papír szinte egész nap. (közben rájöttem, hogy 2150 nem is lehetett volna záró:) )A zárót valahova 2320-2580 közé tenném, ha a forgalom nagyobb lesz a mainál, akkor a tegnapi céláram marad pénteki zárásra, 2580 Ft. A későbbiek a holnapi nap függvénye. https://invst.ly/9au70
Lehet, de ez a fa se nő az égig. És nem akarok pont én a lombkorona tetején venni még véletlenül se :D Ugyanaz a banda nyomja fel itt az árat aki szpatja a jó népet a másik 3-ba. :D Próbáltam beszállni a két résnél valahol 500on és 1000en de nem jött össze, ez már így marad.
3. meg csak 4-szerezett (APPB). Szerintem egyaltalan nem törvényszerű, hogy ez is legalabb 16-64 szerezni fog. De nyiílván több esélye van még menni mert öntés nem volt még.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...