Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Apám mindig azt mondta CSINÁLD FIAM ! NE DUMÁLJ RÓLA ! PÉNZRŐL PEDIG ÚRIEMBER NEM BESZÉL ! SENKIVEL AZ ESETLEGES ÜZLETTÁRSÁN KÍVÜL ! Egyet azért ne felejtsetek el ! Ha kezd esni, vagy ki akartok egyszer szállni , akkor azoknak kellene el adnotok akikkel most olyan baromira összeborultok !!! Tőzsdén az egyik mindig veszt ! És amit ő bukik, Te azt nyered !
Vannak nálam is kezdőbbek, akik életük első tőzsdei tranzakcióját viszik végbe, csak nem biztos realizálódott-e? vagy lehet speka jel (ami lehet le kör vagy fel kör). Vagy a vakvéletlen.
:D köszi, de nem alkalmas sajnos. De jó a tapasztalat. Voltam már két Est talin. Mondjuk az első elég "családias" volt. Hárman voltunk.. mondjuk szinte spontán. Na olyankor jól kibeszéltük a dolgokat! :)
lehet hogy a kezdőkben még benne van ez a beszéljük meg izé (mint nálam). profik már lehet megvannak magukban, láttak - tapasztaltak sok mindent. Szóval ki kell jönnie...
AZért jó élőben is beszélgetni. Élmények ezek, érdekes helyzetek, mozgások, jó megbeszélni egy két sör mellett. Más mint itt fórumon. Én sem ismerek senkit aki tőzsdézik, vagy legalább itt befektet, pedig szívesen kibeszélném néha a dolgokat. Ismerősök közül is csak 1-2 ember tud róla, hogy itt vagyok. Nekik aztán mesélhetek.. nem értik, nem érdekli őket, teljesen mást képzelnek a dologról.. Nem lehet velük megbeszélkni. Nem is reklámozom.
a pszichólógiai vetület nagyon fontos és érdmes lenne vele foglalkozni komolyabban. lehet indítani kellene egy forumot róla. engem kikapcsol a mindennapokból és egy teljesen más világba csöppenek. itt most eléggé egyértelmű az út. 700 körül szálltam be, folyamatosan bővítettem. viszont aki az élete munkáját tolja bele az nagyon bátor. sajnos 2000 környékén (orosz válság) sok embert láttam teljesen tönkremenni. 60 évesen volt 100 milliója és 1 hét múlva minuszba ment. sok ilyen volt. tragédiák sora. brókerek tudnának mesélni, akik akkoriban dolgoztak. persze határidőzgetés ment észnélkül, hitelre is amíg csak fölfele robogott a vonat. jó itt nincs ilyen veszély szerencsére. mindenki más, más a vérmérséklet, a stratégia... én inkább kevesebbet nyerek, ha mindenem itt lenne biztos más lenne a tétje.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...