Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Felspekulálják, mert 4IG részvénnyel fognak fizetni, mint azt korábban is tették más ML részvénnyel. A másik ok pedig TA jellegű, hagyott egy rést október 3-án, azt kell betöltenie. :) http://keptarhely.eu/view.php?file=20181121v00o65wg5.jpeg
900 kornyeken megkerdeztem itt a topicban, hogy mitol mehet ez a papir es mi ez a ceg. Valaki akkor tok reszletesen leirta. Utolag is koszonom neki! :)
Nem tervezem jelenleg. Majd jovo nyaron talan. 1750en meg vettem is 907db-ot... mielott kerdezne valaki, hogy miert pont ennyit, mert ennyi szabad toke volt.
Szerintem az érdekeltségi kör ugyanaz, csak mashogy van megcímkézve. Ennek a cégnek az üzleti eredménye, vagyona nem indokolna ilyen (igazából semilyen:) mértékű árfolyam emelkedést, azaz itt valószínűleg spekulációs játék zajlik, amelynek az oka egyfajta vagyon átrendeződés is lehet.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...