Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rices es a tobbiek! Szerintetek mi az oka, hogy ennyire viszik fel? Minden esik, de ez stabilan megy fel. Miert lehet erdekuk a magas arfolyam? Olyan mintha valami surgos lenne nekik. Realisan 2500 korul lehet a megallo? Ha megnezitek a topicban trollok sincsennek. Opus, Konzumhoz es Esthez kepest ez nem megszokott. :)
köszi az érdeklődést, kellemesen elfáradtam ! A részvény felértékelése az egyik cél és nem kis befektetők kitömése. Ha változik az irány szólni fogok. Bátran lehet venni, nem lehet beragadni csak lemaradni !
Na hölgyek,urak akkor ma is bontani kell 1-2 sört.Fantasztikus nap volt a mai. Szépen
csendben ment a porszívó reggel,majd valaki-kik rátettek 1 lapáttal és
nagy pakkokat vettek meg egyben. Ezt még 2000 felett is folytatták,majd a
kicsik is bele vettek - veszegették. Utána a nagy barátunk szépen
nyakon öntötte a piacot,nesztek ha kell vegyétek és bezuhantotta újra
2000 alá. Szépen csinálta mert 1940 és 2000 közt ment a porszívó,várva
2000-en meg-megjelenő eladókat. Délután újra elérkezett az idő,hogy
2000-en és a felette lévő papírokból és gyűjtsön. Záró 2020 és a napi
átlag 2000! Tegnapi záróra +160ft lett ma rápakolva ami +8,6%-ot jelent. Persze
jelenleg is sokan riogatják a kicsiket,hogy esés,meg ne vedd,meg
beragadás,meg soha nem lesz már annyi újra,meg stb. Hát valószínű nem
hisznek a szemüknek és nem akarnak jót annak a kevés kicsinek aki még
ebben a papírban ül,vagy lehet csak 1 kicsit csípne belőle. Azt
ezért még leírom,hogy 1000 alatt is írtam,hogy ha áttöri nagyobb
emekedés jöhet. jött is,de ott is ugyanúgy mint itt 2-3 nap liftezés
után. A gyors parirpa is ledobja a hátáról azokat akik nem ülik meg
rendesen.Egészségetekre!
2020-as záró, nagyon szép. Szerintem ha reggel 9-kor valaki garantálta volna, hogy elérjük a 2k-t, arra mindenki boldogan bólogatott volna. 8,6%! Ez ma is széepn hozott főleg az olyan régóta benne ülő tagoknak, mint én Rice, Boavista és a többiek... Madrid pedig akkor is azt mondta, hogy ez előbb megy csődbe, mint eléri az 1500-öt, amikor még a tizedelés előtt és 1000 alatt álltunk. Akkor nem az Opus-ra, hanem a Synergonra esküdözött inkább. Meg akkor is saját bevallása szerint nem volt hónapokig Freesoftja (a 4IG elődje) , de akkor is ide járt irogatni, hogy ez mindjárt csődbe megy. De azért szerethető figura, el kell fogadni ilyennek. (Vagy ő Fehér Csaba (blanko=fehér=realmadrid) és ezért izgatja évek óta, hogy mi van a céggel, mert egy igazgatót azért csak érdekli, hogy miképp gondolkodik róla a nép/tulajdonosi kör). Persze egy kicsit megijesztett ma ezzel a félmondatával, hogy lehet ez a részvény akár 4000 is... Lehet, hogy holnap esni fogunk?
Csak halkan jegyezném megy hogy 2020 pedig most csak 2018 van😂 Ha emlékeztek volt/van itt olyan aki azt mondta hogy ezt csak 4 év mulva érjük el. Igan nem spanyolul mondta😁😁😁😁😁😁😁
z. 2020 Ft ! Új záró CSÚCS !!! Láttam én már jó párszor ezt az akció-vígjátékot, amikor a parasztshortos napközben leönt, aztán megragadja az alkalmat és a záróban visszaveszi a csomagját. Grat mindenkinek aki tartja vagy veszi !
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...