Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Figyeld meg mi volt opusnál. Mennyien vették még 800 nál is és mennyire szidták ML-t hogy idén nem lett 1000 felett csak 400-500. Így értettem a beragadást. Ha minden sikerül nekik akkor lehet ez jövőre akár 4000 is csak én ezt nem hiszem. Opus-konzum sem arról híres hogy a kisbüfik érdekeit néznék.
"...azok szépen beragadnak" Ez aztán a magabiztosság. Semmi valószínűség, így lesz és kész. A beragadás amúgy meg teljesen relatív. Aki hosszútávra vette, annak teljesen lényegtelen, hogy mi lesz a köv.napokban, hetekben, esetleg hónapokban. Így a 2100 felett hosszútávra vásárló akkor sem ragadna be, ha a köv. hetekben 2000 alatt lenne tartósan. Az ragadna be, aki rövidtávra vette. Honnan tudod ki vette és milyen távra? És honnan tudod, hogy hogyan alakul az árfolyam a köv. napokban, hetekben, hónapokban?
250ft óta ezt mondod. Kicsit már nevetséges vagy. Napi átlag 2000ft!!! Hatalmas emelkedés,hatalmas forgalom,gyakorlatilag minden adott ahhoz,hogy a papír majd robogjon tovább. Cél a 2500,persze lehet,hogy a héten,de lehet,hogy csak jövő héten ugorjuk meg. Ma azért elfüstöltünk 2120ft-ig és hatalmas vételek voltak egyben. Leírom még 1X NEM A KICSIK vették. Lassan sokan kipontozódnak. aki tartja gazdagszik. Grat hozzá! :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...