Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ne foglalkozz vele. Brother1 csalódott kicsi és úgy gondolja ha itt lebeszél és eladatja a részvényeket akkor átirányíthatja majd a nyerőt Enefibe meg OTTbe,mert ott van sok papírja. Sokan ezért jönnek ide,mert tudják,hogy most itt többen megszedtük magunkat és szeretnék ha ott náluk is feljebb nyomnánk az árfolyamot. Tipikus kicsi mentalitás :D Madrid is is tegnap a nagy menetelés után még fényezte magát,hogy esés,meg beültetés,tömés,most kuss van nála,de készül mert 2500-nál majd újra jön :D :D :D Hát ennyit érnek a beírásai. Most az látszik,hogy itt 2100-on próbálnak minél több papírt felszívni. Na ezért kellett tegnap beejteni,hogy ma is tudják itt venni és ne keljen drágábban.(Tegnap ezt sokan nem értették.) Délután várható a 2200,de ha lenne kapkodás a 2300-ra is felugorhatnánk.
Haaat igen.... En kicsibe tolom, mert kezdő vagyok a tőzsde világában, de a 4ig nagyon bejott a 975os beszalloval. Igaz csak 240 db-om van. Csak is ML miatt jöttem ide és a hallott hírek miatt, h mik a tervek vele...
szegény rice is csak megtízszerezte a pénzét, igaz nem két hónap alatt, hanem éveket várva türelmesen és naívságánál amit a részvénybe vetett hite jól tükröz, csak a pillanatnyi szerencséje lehet nagyobb... Hát igen, vannak akik milliárdosok lesznek a tőzsdén és vannak akik 60 ft-onként akarják összespórolni a fa alá valót...
Brother, gondolom mivel ismered annyira a 4IG-nél tartó folyamatokat , ezért te is szarrá vásároltad magad belőle nyáron, amikor megtudtad, hogy mi fog történni a cégnél és most már a Maldív szigetekről nézegeted a világ összes ennél kedvezőbb befektetési lehetőségét, csak bekukkantottál ide, hogy segítsd önzetlenül a boldog tudatlanokat. Biztos vagyok benne , hogy mostanában történt megjelenésed nincs összefüggésben azzal, hogy beírásaidtól azt reméled, hogy valami remegőkezű kisbüfitől tudsz akár részvényenként akár 60 forinttal is olcsóbban venni ebből az ócska részvényből és eszed a kefét, hogy miért nem 500-nál vetted észre a részvényt! :-)
Ezt te milyen alapon állítod? Az eddigiek azt mutatják, hogy akármeddig mehet (kis túlzással mondva). Rice értékelését tekintem irányadónak: 50% még benne van, de ennél a cégnél tényleg nem lehet tudni a végét.
Teljesen igazad van. Itt én már 2X kaptam osztalékot.(nem is keveset) Sok cég nem is fizetett még osztalékot,pedig több éve van a tőzsdén. 2019-es év után itt újra fizetnek majd osztalékot. A kérdés,hogy vajon mennyit? :D Azért 2300-ra betettem 1 eladást,mert nekem is csökkenteni kell. Ha majd 3e felett leszünk,sokan fognak dicsekedni,hogy 2000-nél beszálltak. A cég kapitalizációja a jelenlegi árfolyamon 38milliárd. Nincs itt még beárazva semmi. Majd ha 60-80milliárd lesz az értéke na akkor mondhatjuk,hogy jön 1 lassúbb emelkedés,vagy 1 nagyobb esés is lehet. Addig van még több mint 50%-os emelkedési potenciál. (Persze lehet,hogy csak tavasszal lesz meg,de ráérek.)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...