Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
a legjobb amit tehettél ! A db. számokról. nov.7-óta 1600 Ft feletti tartományban mozog az árfolyam. közkéz: 6.937.000 db. már csak 1 mill. db. kell és az össz. megfordul.
10.51-kor tették be a 444 db vételt 1970-en és 10 perc múlva már száguldtunk is. Szóval ha vételi oldalon van 444 555 666 ilyenek akkor felfelé rally lesz, ha eladásin 222 333 444 666 777 akkor lefelé lesz. Mondjuk eladási oldalon nem láttam jelet. nem is néztem. Mással foglalkoztam éppen. Most is kérdezték jópáran de jó kedvem van... Hát, ez van...
Hogy megy vissza ékbe és ott is marad. Bár akkor jelen esetben lefelé kéne törnie, vagy kioldalazik belőle, de kétlem. Kemény visszateszt ... De délutánra fordulatot várok.
Részemről csillagos ötös a mai kitörés, hír nélkül, negatív nemzetközi hangulatban bátor dolog, szép ! Azért a mai napot még nem írnám le !!! A nagy viharoknak mindig van előszele !
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...