Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
sztem még mindig vagy a zrt adja vagy a török. nincs az a hülye kisbüfi, aki most ekkora tétellel kiszállna év végén nyerőben. felesleges adó az államnak és netto hülyeség is.
Hidd el foglalkozok a részvénnyel, mivel veled ellentétben nekem van. Az ilyen megszólalásokat viszont tőled" "950es maximumhoz képest szépen visszajött. A további emelkedéshez új hír kell szerintem" ne tekintsük a részvénnyel való foglalkozásnak, mert e mögött semmi más nincs, mint a részvénytulajdonosok részedről való hergelése és a rendkívül szánalmas próbálkozásod az önigazolásodra. További szép napot neked!
Beáll egy nagyobb vevő hamar ráöntik. Realizálnak egyesek. Ha elfogynak a napizók, rövidtávú spekák, onnan megindulhat ismét de egyelőre ők realizálnak.
az nem lenne rossz. felőlem akár egész januárban épülhetne, erősödhetne ez a szint, aztán onnan egy újabb lépcső. inkább ez, mint a felrántjuk 20-30%-ot aztán pafff.
Én úgy emlékszem akkor ment is 600 alá. 580 körül állt meg. A 600 egyébként nem 300. Ha visszaolvasol láthatod hogy még csakegyolvasoval is vitáztam mert annyira azért nem láttam borúsan a helyzetet és nem vártam csődöt.
Szerintem erre nincs szükség. Bőven elég, ha van egy biztos láb a műholdak fellövéséhez. Musk gazdaságosabb megoldást tud adni, mint a jelenlegi EU-s módszerek. A deal szerintem a távközlési és katonai műholdak feljuttatásáról szól. Utóbbit nem fogják nagy dobra verni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...