Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
930on megveszik a nagy eladó tételeket, simán mehetne fel de állandóan beraknak 930ra meg alá eladó pakkokat. Valakik nagyon nem akarják hogy tovább száguldjon az árfolyam, fékezik itt ezerrel.
Még mindig nagy kamubetyár vagy :D Nevetségessé teszed magad. 9:19kor ezt írtad:"Ma hány embert fognak bepalizni? Nem csodálkoznék ha 2-3 nap múlva megint 800 lenne" az árfolyam 835ft volt. . Utána 849nél írtad, hogy "már fordult is" és újra 800ra vártad :D Most meg kamuzol, hogy kereskedtél is. Ezen próbálsz élvezkedni, hogy valaki irigykedjen rád és így próbálod elérni, hogy legyen aki komolyan vesz. Sajnos kamubetyár vagy :D 823ft és 459milla Tudod a NER papírok nem tudnak emelkedni :D
és ilyen 6-8%-okkal akarod megtömni a malacperselyt? sztem ennyi energiát meg nem ér meg, hogy töröd itt magad a kommentekkel évek óta és eladot 60Ft-t pluszban :)
Én 1100 óta vártam a korrekciót. Be is jött, lement 600ig. Utána 700-800 körül írtam hogy innen nincs tovább, itt fog oldalazni. Nos több mint 2 évig 800 körül volt. Most elindult. De nem csodálkoznék ha 1-2 hét múlva , ahogy elfogynak a vevők, visszamenne megint 800ra. Mivel a cég is venni akar még, nem érdekük hogy hirtelen 1000 legyen.
Hányszor leírta madrid idén, hogy 700 már fék és 800at sem bírja az árfolyam és senkinek sem kell,stb. Láss csodát, 900 felett is komoly forgalom van. 911ft és 137milla :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...