Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Sokan itt szkeptikusak, de maradjunk annyiban az infláció követő korrekcióval a telco cégek bebiztosították az éves növekedésüket. A 4IG-nél nagyon sok érdekes dolog megy végbe, főleg a Vodafone-Digi összeolvasztása. Az majd jelentősen csökkenti a jövőben az infrastruktúra üzemeltetési költségeit. (duplikált hálózatok kiiktatása), további költség csökkentéssel jár majd a duplikált szervezeti egységek felszámolása. (Legyen az termék, sales stb.) Meg azt ne felejtsük el, hogy a telco cégek jövője nem csak a csatorna biztosítása a kommunikációhoz, hanem nagyon nagy ügyfélbázissal rendelkeznek és könnyen elérik az ügyfeleket. Többet tudnak az ügyfeleikről, mint bármely más szolgáltató, ezáltal bármilyen terméket és szolgáltatást tudnak nekik közvetíteni.
Egyre többen pedzegetik hogy a q1 rossz lesz. Rekord bevétel, rekord ebidta de lehet hogy rekord veszteség. Már inkább 800 alatt kereskednek mint 800on vagy felette. A következő szint a 760?
Az elmúlt 20 hozzászólásból 8 a tied. Elég beszédes.... mindez pozi nélkül. Mtelekomba miért nem írsz, ha már azt ajánlod, hogy itt adjuk el és még nem késő oda beszállni?
4ig is dagonyázik már egy ideje és még fog is legalább 2 évig. Szerintem még legalább 2 év ennyi akvi mellett és ÉCS mellett amíg lesz valami értékelhető nyereség. Hitel törlesztés, akvik , fejlesztés, minden viszi a pénzt. JG valami 400 milliárdos érték növekedésről beszélt de az sem egyik napról a másikra történik.
Amikor 800 volt a 4ig és telekom is akkor írtam hogy venni kell telekomot adni 4ig-t. Azt írták többen hogy már 800nál kockázatos a telekom, nem nőhet az égig. Nos, lassan 1000 a telekom és még mindig 800 a 4ig. Meglátásom szerint még itt sem kockázatos 4igből kiszállni és telekomba átülni. Közben delta is ment vagy 50%ot pár nap alatt, tényleg csak a 4ig marad ki minden emelkedésből. Minden pénzt elköltenek akvira, fejleszteni is kell , így nincs nyereség, nincs osztalék és ezért nincs árfolyam emelkedés sem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...