Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A holnapi nap azért még érdekes lehet ,bár szerintem csak hatásvadászat lesz . Nem várok sokat már, csodát meg végképp nem,.....az majd a semmiből fog random érkezni ahogy jó 4 ig hez mérten szokásos aztán irány a geostancionárius pálya,meg a Mészistock....ha kell majd lehet évek múltán csak de kiülöm ha addig élek is a maradékot már nem adom nekik!
Hát felvirradt ,eljött végre a te napod Madrid :18000 lett Otp előbb mint 4ig 1000(sőt 900 sem tudott lenni ebben a jósolt időtávodban) Mit mondhatnék gratulálok! de tényleg minden irónia nélkül pedig herótom van sokszor a bejegyzéseidtől.....nem gondoltam volna hogy ez megtörténik ,megtörténhet de hát már csak ilyen ez a popszakma....valamiért hagyta a kopasz ,hogy ez történjen nem piszkálták a saját srv.vételekkel sem .Talán egyszer megtudjuk miért van most itt a beton szint! Majd eljön egyszer a mi napunk is (gondolom )[bár már én is sokat csökkentettem tavaly 857 -en de már én sem bírtam ezt a töketlenkedést elnézni ,pedig hosszútávra rendezkedtem be 2020 tavaszán azonban a pmap 19% hívó szirén énekének biztosára stresszmentesen nem tudtam ellenálni ,de hát mint most kiderült jól tettem]Szóval ez van Grat.na.... Remélem otival azért megjárattad magad ha már 4ig-t nem igen piszkálod!
Szerintem innen már nagyon le se fog menni, de szvsz jó néhány hét toporgás simán benne van! Egy kisebb azért pakkot vettem, jelenleg nagyon elszaladtak a bluek, azokat inkább adom, és a kisebbek között halászok.
Egyre többször érinti a 800 at, meddig tart ki? Mintha egyesek azt írták volna hogy 04,29ig 900 aztán irány az 1000. Én meg 800ra vártam és ezért én voltam a beteg.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...